Stor vervekonkurranse for tillitsvalgte

I vinter har vi fokus på verving, og tillitsvalgte inviteres til stor vervekonkurranse. Eksklusiv el-sykkel, Hard Rocx E-bike (kr.32.000), og tre gavesjekker (kr.5.000) fra Danske Bank trekkes ut til vinnerne. I tillegg får du gavekort kr. 500,- per vervede medlem. De nyvervede får gratis medlemskap i kampanjeperioden.

 

Få flere til å organisere seg i Naturviterne!

Vervepremiene:

Last ned faktaark for vervekonkurransen:
Vervekonkurranse for tillitsvalgte: Få flere til å organisere seg i Naturviterne!
Kjenner du noen som bør bli medlem?: Medlemsfordelene i Naturviterne!

Gratis medlemskap for nye yrkesaktive medlemmer 1.jan – 31.mar

  • For å gjøre det lettere å verve er det gratis medlemskap for nye yrkesaktive medlemmer i hele kampanjeperioden
Videoer:

Slik verver du:

  • Fortell om medlemsfordeler og benytt elektronisk innmeldingsskjema
  • Vervekonkurransens periode er 1. januar - 12. mars 2017, og vinnerne trekkes på Naturviternes tariffkonferanse 14. mars.
  • Tillitsvalgte som verver er også med i Naturviterne ordinære verveprogram Premiestigen, med kr. 500,- per innmeldte medlem. 

Hovedgevinst er en eksklusiv El-sykkel: Hard Rocx E-bike, Evolution 3 til en verdi av kr. 32.000,-. Den trekkes ut blant de tillitsvalgte som har vervet to eller flere medlemmer i konkurranseperioden. Hvert medlem som er vervet, regnes som et lodd i trekningen. 


 
 

3 gavesjekker fra Danske Bank a kr. 5.000,-. De trekkes ut sektorvis (stat, kommune og privat), blant alle tillitsvalgte som har vervet et medlem eller flere i konkurranseperioden. Hvert medlem som er vervet, regnes som et lodd i trekningen. 

 

 

Laster kommentarfelt ..