Spar penger med gunstige avtaler for naturvitere

Spar penger med Naturviterne

Det uavhengige nettstedet "Smarte penger" har nylig vurdert avtalen om medlemsfordeler Naturviterne har gjennom Akademikerne Pluss. Både avtalen om lån i Danske Bank og om forsikring i Storebrand anbefales.

Faksimile Smarte Penger

Skjermdump av forsiden til Smarte Penger

Tekst: Lisbet Jære

Det er Akademikerne Pluss AS som forhandler om og følger opp fordelsavtaler, blant annet om bank og forsikring og pensjon, på vegne av medlemmene. Akademikerne pluss eies av 11 av foreningene i Akademikerne.

Einar Espolin Johnson, Akademikerne Pluss — Det er en stor interesse og oppslutning for avtalene blant medlemmene. Ideen bak det å danne Akademikerne Pluss i 2018 er at sammen står vi sterkere, både som individer og organisasjoner. Jo flere vi er, jo bedre avtaler er det mulig å framforhandle, sier Einar Espolin Johnson, administrerende direktør i Akademikerne pluss.

Avtalen med Storebrand om forsikring, er spesielt gunstig, ifølge Smarte Penger, som nylig har vurdert rabattene i en artikkel.

Gunstige forsikringer gjennom Storebrand

Det er kollektive avtaler på innboforsikring og reiseforsikring gjennom Storebrand. Det gis 30 prosent rabatt på alle andre private skadeforsikringer. Så gis det 20 prosent rabatt om en har egen pensjonssparingskonto i Storebrand, melder Smarte Penger.

Smarte Penger gjennomgår og vurderer rabattavtalene og fordelsavtalene i en rekke organisasjoner for å kundene skal kunne se hvor gunstige de er. Smarte Penger er uavhengige og vurderingene er derfor nøytrale.

— Akademikere er en attraktiv kundegruppe som gjør at vi kan forhandle fram gode avtaler for dem. Ikke minst er de attraktive når det gjelder forsikring fordi det viser seg at akademikere som gruppe har lav risiko og dette gir grunnlag for bedre premier, sier Espolin Johnsen.

De private skadeforsikringene gjelder alt fra sykkel til moped, bil og hytte.

God lånerente fra Danske Bank

Akademikerne har en avtale med Danske Bank på boliglån, boliglån for unge, fastrentelån, og billån. Vanlig boliglån, boliglån for unge, og rammelån har langt bedre vilkår enn den vanlige renten i Danske Bank, og Smarte Penger anbefaler derfor låneavtalene.

Det finnes også rabatter på bilkjøp og mobilabonnement gjennom Akademikerne Pluss.

— Jobben vår er ikke bare å forhandle fram avtalene, men også å følge opp dersom det oppstår uoverensstemmelser med leverandørene. Det likevel først og fremst organisasjonene som driver med individuell medlemsservice, men vi kan ta noen enkeltsaker om de er prinsipielle, sier Espolin Johnsen.

Husk gratis juridisk rådgivning og karriereveiledning m.m.

Naturviterne har flere medlemstilbud som er unike for medlemmene, som karriereveiledning og tilbakemeldinger både på CV og jobbsøknad. Blir du innkalt til intervju er det mulig å få til en samtale med Naturviternes  karriererådgiver.

Det gis rabatter hos Fjordkraft, fjellsport.no, kartbutikken.no og Thon Hotels.

Medlemmer får også tilgang til tre timer gratis juridisk rådgivning på telefon i privatrettslige saker hos Advokatfirmaet Lippestad.
 

Laster kommentarfelt ..

Kontaktperson

Torbjørn Hundere
Torbjørn Hundere Kommunikasjonssjef
908 66 068
Se e-post