Naturviterne med nye nettsider

Nettmøte: Slik er medlemsfordelene dine i Danske Bank

Opptak fra nettmøte på Facebook med Danske Bank for å presentere medlemsfordelene dine. Her følger en oppsummering av møtet.

Nettmøte med Danske Bank om medlemsfordelene i Naturviterne:

Steinar Nielsen (til høyre), leder for personmarked i Danske Bank intervjues av Torbjørn Hundere, kommunikasjonssjef i Naturviterne.

Her kan du se nettmøtet som ble sendt på Naturviternes Facebook-side, tirsdag 25. oktober:

- Hva er det viktigste tilbudet medlemmer av Naturviterne kan få gjennom Danske Bank?

Steinar Nielsen: – Det er en boliglånsrente som setter standarden i det norske bankmarkedet – akkurat nå får du boliglån til 1,99 % nom (eff. 2,06 %). Her kan du lese mer om prisene

– Det å få god rådgivning fra flinke rådgivere er også et viktig tilbud. Avtalen er slik at når du er medlem av en av Akademikerne-foreningene så vil du sikre at du har en av markedets aller beste boliglånsrenter over tid. Vi skal sikre at alle tilbudene vår skal være konkurransedyktig over tid

– Hva gjør den som har lyst til å få tilbud eller ønsker å bytte til Danske Bank?

Steinar Nielsen: – Veldig mange velger da å gå inn på nettsiden til Danske Bank, og trykke på den grønne knappen ”Bli kunde” - og derfra så følger vi opp. Du legger igjen informasjon så skal vi lose deg gjennom et smertefritt bankbytte.

– Hva er tilbudet til studentene?

Steinar Nielsen: – Vi har nå et gratis studentprogram. Det innebærer at det ikke er noen årspris på bankkort. Du vil også få inkludert en gratis PC/Mac-forsikring så lenge du er student med medlemskap i Naturviterne. Vi tilbyr boliglån UNG hvor renta akkurat nå er 1,90 % nom. ​

– Hva med tilbudet til de som ønsker å spare?

Steinar Nielsen: – Ta en prat med en rådgiver for å finne ut hvilke alternative spareformer som finnes. Ønsker du avkastning på sparepengene dine, da er det annen sparing enn bankinnskudd som gjelder. Vi er innforstått med at sparetilbudet vi gir i dag kan bli bedre, så vi skal kikke på det.

– Ellers får vi mange spørsmål om fond og mange lurer på pensjon. Nordmenn begynner å bli opptatt av pensjon. Her oppfordrer vi å ta kontakt med våre rådgivere for å gå gjennom den enkeltes muligheter på pensjon.

– Danske Bank har også spesialtilbud i bankkortene?

Steinar Nielsen: – Ja, I kredittkortene ligger det et rewardsystem med spesialtilbud og bonuser. Vi har et 365 MasterCard som gir inntil 100 øre på literen på Esso i Norge. Det ligger også en reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst 50 % av reisen ved bruk av kort eller konto fra Danske Bank.

- Flere i bankavtalen gir bedre bankbetingelser!

Steinar Nielsen: – Når det gjelder denne bankavtalen så håper vi å få en større tilknytning fra Naturviternes medlemmer. Naturviterne har så langt den laveste tilslutningen blant Akademikernes foreninger. Jeg liker å si at dette er en kollektiv-avtale som gjør at flere får mulighet til bedre bankbetingelser i fremtiden. Derfor er det viktig å få flere med.

– Det er også slik at ved hver nye studentkunde så gir vi en kickback til foreningen, noe som vil gjøre Naturviterne sterkere, avslutter han.

Laster kommentarfelt ..