Medlemsfordeler til Naturviternes medlemmer, banktjenester fra Danske Bank og forsikring fra Storebrand

Akademikerne Pluss skal styrke medlemsfordelene dine

Akademikernes medlemsforeninger, inkludert Naturviterne, viderefører og forbedrer avtalene med Danske Bank og Storebrand. Samtidig lanseres Akademikerne Pluss – som betyr en økt satsning på medlemsfordeler.

Nylig ble Akademikeravtalen med Danske Bank fornyet for tre år. Videreføringen av forsikringsavtalen med Storebrand ble avtalt i juni. Nyopprettede Akademikerne Pluss AS skal forhandle og følge opp medlemsfordelene.

Akademikerne Pluss AS eies av 11 av foreningene i Akademikerne. Selskapet ble etablert 27. juni 2018, og har som formål å forhandle om og følge opp fordelsavtaler på vegne av foreningene og medlemmene.

Dagfinn S. Hatløy, forbundsleder i Naturviterne er glad for at medlemmenes fordeler nå kan utvikles gjennom Akademikerne Pluss.

— Gjennom Naturviterne sitt eierskap i Akademikerne Pluss får vi være del av Akademikerne sin forhandlingskraft, slik at vi kan tilby de beste vilkår innen bank og forsikring, og utvide medlemsfordelene i Naturviterne framover, sier han.

De gjeldende tilbudene for medlemmer av Naturviterne vil fortsatt være å finne på medlemssidene til Danske Bank og Storebrand:

Om Akademikerne Pluss

  • Akademikerne Pluss' formål er å forhandle fram og følge opp medlemsfordeler for medlemmer i 12 av 13 foreninger i Akademikerne. Se Akademikerne Plus nettside for hvilke foreninger
  • Selskapet har mandat til å forhandle avtaler på vegne av over 180.000 medlemmer.
  • Selskapet er stiftet 27. juni 2018, og eies av foreningene som bruker avtalene. 
  • Den store oppslutningen om foreningenes bank- og forsikringsavtaler gjør oppfølgingen av disse avtalene viktige.
  • Andre fordelsavtaler vil komme.
Laster kommentarfelt ..

Lenker

Lenker