Studieteknikkurs med Magnus Ingebrigtsen. Foto: Kim Daniel Arthur, Ekte
aug

Webinar: Studieteknikkurs med Magnus Ingebrigtsen

-
WebinarJam
Åpne

Hørt om studieteknikkurs som sier at du bare må planlegge godt og lese hardt hele tiden, så får du A? Vel, dette er ikke et av dem!

Program

Glem gammeldagse kursholdere som ikke har vært student selv siden 80-tallet. Magnus Ingebritsen er nylig ferdig med en master i psykologi om læring, og har utviklet dette kurset mens han selv var student. 

Et semester gjorde Magnus ett år med studier på syv uker, og nå holder han kurs for Naturviterne for å vise deg hva du kan gjøre for å lære mer effektivt, få bedre karakterer og få mest mulig ut av studietiden.

Kurset er perfekt for deg som vil lære hvordan unngå å kaste bort tid og ta konteeksamener, men som samtidig ikke vil sitte helt fastlimt i en bok de neste tre årene for å få gode karakterer. Å dra på studieteknikkurs er som å stoppe for å smøre skiene: Det tar litt tid, men det gir deg bedre gli i lang tid framover.

Magnus garanterer at du får utbytte av å delta på kurset:

 


Det er satt av tid til spørsmål i løpet av kurset. Det er mulig å sende inn disse på forhånd til eai@naturviterne.no.

Foredragsholdere

Magnus Ingebrigtsen har en master i psykologi fra Universitetet i Tromsø og tar for tiden en doktorgrad i psykologi ved samme universitet. På siden er han lederutvikler i Mind, som har kommersialisert egen og nyere forskning innen positiv psykologi gjennom konsepter som utvikler ledere og organisasjoner til å prestere på sitt beste.

 

 

Fant du det du lette etter?