jan

Webinar: Hydroponisk dyrking - bærekraftig produksjon av grønnsaker hele året

-
Zoom
Åpne

Ved å benytte seg av hydroponisk dyrking kan man produsere grønnsaker bærekraftig i kommersielle veksthus og egen kjøkkenhage gjennom hele året.

Bli med på webinar

  • Tirsdag 25. januar
  • Kl 13:00 - 14:00
  • Digitalt på Zoom

For å oppnå god og sunn vekst trenger planter lys, CO2, vann og næringsstoffer samt godt stell. Profesjonelle veksthusgartnere har de siste 50 år dyrket grønnsaker på vann tilsatt elementære næringsstoffer for å unngå problemer med sykdommer og skadedyr som sitter i jorden. I Norge trenger vi også ekstra lys for å kunne produsere året rundt. Produksjonsmetodene som har blitt utviklet har ført til en effektiv og bærekraftig norsk produksjon av veksthusgrønnsaker uten bruk av sprøytemidler. De siste årene har både styringsteknologi og LED-lamper til plantebelysning blitt bedre, billigere og mer tilgjengelige. Det gir muligheter for å bruke teknologien og kunnskapen også i vår kjøkkenhage.

Har du spørsmål til foredragsholder?

Foredraget varer i 45 min og det er satt av tid til spørsmål etterpå. Har du noen spørsmål kan du sende disse allerede nå så blir de videreformidlet til Michel.

Send inn dine spørsmål her

Foredragsholdere

Michel Verheul
Seniorforsker ved NIBIO
Michel forsker blant annet på planteproduksjon i regulert klima ved NIBIO. Han viser hvordan profesjonelle gartnere bruker nye produksjonsmetoder for å oppnå bærekraftig og CO2-nøytral tomatproduksjon og hvordan teknologien kan brukes i egen kjøkkenhage til dyrking av salat og krydderurter.

Påmelding

  • Webinaret er åpent for alle.
  • Lenke til digitalt møterom sendes når påmelding er registrert.

Fant du det du lette etter?