okt

Hva føler du nå? En samtale om vår psykiske helse

-
Oslo
Åpne

Følelser påvirker oss alle, enten vi vil eller ikke. I dag kjenner flere unge på stress, uro og konsentrasjonsvansker. Hvilke følelser ligger bak disse opplevelsene?

Er det mulig å bare ta seg sammen? Kan man legge følelsene til side og la fornuften styre? Hva er normal motstand som man må tåle i livet og hva bør man få hjelp til å takle?

Naturviterne har invitert to psykologer til å snakke om dette. Hvordan er det følelseshjernen fungerer? Hva skjer når vi blir stresset? Hvordan kan vi bli bedre til å mestre stress? Hvordan kan vi leve godt med alle følelsene våre?

Våre fagpersoner vil holde hvert sitt innlegg og i pausen kan du som er deltaker levere inn spørsmål til vårt psykologteam. Det er nok flere i salen som sitter og lurer på akkurat det samme som du lurer på. Du kan også skrive inn spørsmål i kommentarfeltet ved påmelding. Alle spørsmål fra deltakere videreformidles anonymt.

  • Torsdag 17. oktober
  • Kl. 19-21
  • Kulturhuset, Oslo

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ta med deg en venn og meld deg på!

Foredragsholdere

Geir Løkling
Løkling er utdannet psykolog og spesialist i klinisk psykologi ved Institutt for Aktiv Psykoterapi. Han har 10 års yrkeserfaring fra privat og offentlig helsevesen, samt startet og utviklet konsulentfirmaet iGo og malerfirmaet Studentmalerne. Jobber nå todelt som klinisk psykolog ved Oslo Universitetssykehus, og som universitetslektor ved Psykologisk Institutt (UiO) med hovedfokus på utvikling av psykoterapeuter. Foruten klinisk psykologi er interessefelt også gruppepsykologi, personlighetspsykologi og læringspsykologi.

Tonja Løve
Løve er utdannet psykolog med videreutdanning i arbeid- og organisasjonspsykolog samt kognitiv og metakognitiv terapi. Hun har 20 års erfaring fra både individuell behandling og med arbeidsmiljøprosesser. Hun er opptatt av å gjøre kunnskap om psykisk helse tilgjengelig og forståelig for alle.

Påmelding

Påmelding innen 15. oktober.

Fant du det du lette etter?